Top 8 najučinkovitijih vježbi za povećanje grudi

Djevojka izvodi vježbu za povećanje grudi

Teško je pronaći ženu koja će biti apsolutno zadovoljna oblikom i veličinom svojih grudi. Mnogima se čini da se ovaj "nedostatak" može ispraviti samo uz pomoć operacije. Jesti kupus, uzimati tablete, trljati kreme - sve je to neučinkovito, a ponekad i opasno! U pomoć će vam doći vježbe za povećanje grudi.

Naravno, nitko vam ne obećava trenutno povećanje mliječnih žlijezda za 3 veličine odjednom. Skup vježbi pomaže grudima dati elastičnost, spriječiti opuštanje i ojačati prsni mišić. Ključ uspjeha je ispravan stav i snaga volje.

Utjecaj opterećenja na stanje prsnog koša

Postoje dva načina za izradu željene veličine poprsja: prirodni i umjetni. Ali nas zanima sigurnost odabrane metode za zdravlje, pa biramo prvu metodu. Ugradnja umjetnih implantata može stvoriti dodatne probleme u obliku ožiljaka koji ne zacjeljuju ili nagnojavanja. Stoga razmislite o učinkovitom i popularnom načinu povećanja grudi djevojke bez napuštanja kuće.

Postoji zabluda da vježbanje može dodati volumen samim mliječnim žlijezdama. Zapravo, redovita vježba pomoći će jačanju mišića prsa, zbog čega će se povećati volumen poprsja. Stoga, drage dame, pravite razliku između pojmova žlijezde i prsnog mišića.

Čak i one žene koje se odluče na plastičnu kirurgiju morat će ojačati grudi uz pomoć tjelesnih vježbi. Uostalom, implantati mogu otežati slabe prsne mišiće i izgledati ružno. Dojiljama je također potreban kompleks opterećenja kako bi njihovo poprsje uvijek izgledalo zategnuto i elastično i ne klonuo pod težinom mlijeka.

Pa ipak, ako odlučite povećati grudi fizičkim vježbama, morate biti spremni na znatan napor. Poprsje neće narasti od tri jednostavna treninga mjesečno. Takva opterećenja samo zatežu mišiće, sprječavajući ga da se opusti. Za rast grudi morate se opskrbiti strpljenjem, izdržljivošću i pripremiti se za pojačane vježbe za bolove u mišićima.

Zapamtite da se mišići moraju odmoriti od stresa, stoga se trening ne provodi više od 3 puta tjedno. Počinjemo formirati lijepo poprsje uz pomoć vježbi za povećanje ženske grudi, za to kupujemo sklopive bučice od 10 kilograma.

Naravno, nećete moći "napumpati" svoja prsa, poput Pamele Anderson, samo uz pomoć vježbi, ali poboljšati njihov oblik i malo povećati veličinu sasvim je realno ako niste lijeni!

Sportska odjeća i zagrijavanje za vježbe za povećanje grudi

Uniforma i zagrijavanje

Nakon što ste se već opskrbili opremom, prelazimo na sportsku odjeću. Zaboravite na umjetne sintetičke majice i majice, one ne dopuštaju koži da diše pa čak mogu izazvati iritaciju kože. Za vježbe za povećanje volumena grudi odaberite prirodni sportski top odgovarajuće veličine. Podržava prsa, omogućuje slobodno disanje i ne izaziva iritaciju.

Skup vježbi za povećanje grudi, kao i svako opterećenje, trebao bi započeti obveznim zagrijavanjem. To je potrebno za zagrijavanje mišića kako biste izbjegli moguće ozljede. U te svrhe možete uključiti svoju omiljenu ritmičku glazbu i zapamtiti aerobne vježbe. 5 minuta plesa dovoljno je da se mišići dovedu u radno stanje.

Osnovne vježbe za povećanje grudi izvode se s bučicama

TOP 8 učinkovitih vježbi

Već znate da je povećanje grudi vježbanjem sasvim stvarno! Uz pomoć predloženog kompleksa postići ćete povećanje poprsja za 1 veličinu za nekoliko mjeseci. Počinjemo stimulirati rast grudi, skokovima i granicama.

 1. Stisnemo dlanove. Zauzmite standardni stav: stopala u širini ramena, tijelo ravno. Dlanove sklopimo ispred sebe tako da su laktovi u visini prsa. Nakon što smo izbrojali do tri, svom snagom stisnemo dlanove, postupno spuštajući ruke. Ponovite tehniku 10 puta.
 2. Zid. Odabiremo vrata koja nam se sviđaju u stanu i stojimo blizu njih. Početni položaj: okrenite leđa jednom od nosača, a ruke oslonite na suprotno. Zatim počinjemo pritiskati stalak, kao da ga želimo pomaknuti. Radimo 1 minutu. Zatim se nagnite naprijed i ponovno pritisnite zid 1 minutu. Vježba se ponavlja 3 puta.
 3. Stisak prsta. Stojimo ravno, noge razdvojene u širini ramena. Podignite ruke savijene u laktu do razine lica, pritom pazite da budu paralelne s podom. Zatim spajamo prste u dvorac i pokušavamo raširiti ruke u stranu. Akciju ponavljamo 10 puta.
 4. Skijaš. Lagano povećavamo opterećenje i počinjemo izvoditi vježbu za povećanje prsa kod kuće s bučicama. Početni stav: bučice u rukama, stopala u širini ramena. Lagano savijte laktove i počnite njima oponašati pokrete koji podsjećaju na zamah skijaških štapova. Trči ovako jednu minutu. Zatim morate podići ruke do razine prsa, držati nekoliko sekundi i niže. Ponovite ovaj dio 6 puta, a cijelu vježbu 3 puta.
 5. Trzaj, izveden s bučicama. Početni položaj: ležeći na leđima, stavite ruke s bučicama na prsa. Počnite oštro podizati i spuštati ruke, ponovite do 8 puta u jednom setu. Ukupan broj pristupa je 3.
 6. Ravni kut. Početni stav: sjedeći na stolici s ravnim leđima, uzmite bučice u ruke. Laktove pritisnite na strane i raširite ruke u stranu. Oštrim pokretom maknite laktove sa strane, podignite ih za 90 stupnjeva. Držite ih nekoliko sekundi i niže. U jednom pristupu morate ponoviti do 12 puta, cijeli ciklus vježbi - 3 puta.
 7. Sklekovi stojeći. Ovo dovršava kompleks bučica. Prijeđimo na završni dio povećanja prsnih mišića kod kuće. Okrenite lice prema zidu i naslonite dlanove na njega. Počnite gurati jače, kao da želite pomaknuti zid. Držite leđa uspravno cijelo vrijeme. Vježba se izvodi 2 minute 3 puta.
 8. Spin. Zauzmite ležeći položaj s dlanovima i nožnim prstima na podu. Sklekovi za žene izvode se u sporom ritmu, postupno povećavajući broj ponavljanja od 2 do 20.

Vježbe za povećanje i zatezanje grudi završavaju se istezanjem. Početni položaj: sjedeći na podu, savijte koljena. Sagnite se, naslonite čelo na pod, stavite ruke ispred sebe. Pokušajte ispružiti ruke što je više moguće i ostanite u tom položaju 10 sekundi. Opustite mišiće i ponovite 3 puta.

Nije li mit – povećati volumen grudi vježbama? Budite sigurni da će vam vježbe pomoći da dobijete lijepe zaobljene oblike, ali ne bez napora s vaše strane. Učinkovitost treninga možete procijeniti prema boli koju doživljavaju mišićna vlakna. Ispravnost ove ili one vježbe možete vidjeti na videu na mreži.

Plus 1 veličina s asanama

Koje će druge metode za djevojke pomoći povećati poprsje? Povećanje grudi za 1 veličinu možete postići uz pomoć satova u bazenu i veslanja. Upravo ovaj sport jača i gradi mišićnu masu prsnog koša, što vas vodi korak bliže željenom volumenu.

Želite povećati svoje poprsje za više od jedne veličine? Vježbe joge postat će vjerni pomoćnik u ovoj teškoj stvari. Koje asane mogu postići rezultate?

 1. Ratnik. Početni stav: noge široko razmaknute. Lagano zarotirajte lijevu nogu ulijevo za oko 90 stupnjeva, a desnu nogu prema unutra. Dok izdišete, savijte lijevu nogu u koljenu. Desna noga je uvijek ravna. Ispružite ruke sa strane do linije ramena. Nježno okrenite glavu ulijevo, pogledajte četku. Ponavljanje jednog ciklusa je 7 puta. Zatim ponovite vježbu na desnoj strani.
 2. Trokut. Početni položaj je isti kao u prethodnoj asani. Lagano okrenite lijevu nogu za 90 stupnjeva, a desnu nogu za 15. Pokušajte lijevom rukom dohvatiti gležanj, a desnu usmjerite što je više moguće. Ruke bi trebale tvoriti ravnu liniju. Joga poza ne dopušta savijanje koljena ili kralježnice. Opet ponovite pozu, ali s druge strane.
 3. Kobra. Vježba se izvodi ležeći na trbuhu. Polako podignite gornji dio tijela i spustite donji dio tijela na pod. Održavajte ravnotežu! Nagnite glavu prema gore i izdahnite. Vratite se u prvobitni položaj. Dok ponavljate, postupno povećavajte vrijeme provedeno u asani.
 4. Luk. Vježba se izvodi ležeći na trbuhu. Glatko izdišući, podignite noge savijene u koljenima prema glavi. Povucite se dok ne uhvatite oba gležnja rukama. Počnite ispravljati noge, podižući kukove i prsa od poda, usredotočujući ravnotežu na trbuh. Ostanite u položaju pola minute.
 5. Most. Ležeći na leđima, široko raširite noge. Podignite ruke i oslonite dlanove na pod. Dok izdišete, počnite visoko podizati prsa, postupno se dižući u most. Zadržite položaj 30 sekundi.

Navedeni skup učinkovitih vježbi joge pomoći će povećati grudi djevojke kod kuće bez dodatnih troškova.

Željeni rezultat možete postići i kombiniranjem vježbi i masaže za povećanje volumena grudi. Masažni pokreti će opustiti mišiće, dajući im priliku da se zategnu i rastu. Redovito izvodeći vježbe kod kuće, primijetit ćete povećanje poprsja za 1 veličinu! Ali to se može postići samo marljivim treningom 2-3 mjeseca.