Iskustvo korištenja Mammax

Agnessa, Venecija, Iskustvo sa Mammax

Iskustvo sa Mammax autorice Agnes iz Venecije

Tijekom trudnoće puno sam se udebljala. Nakon poroda dojila je. Tada je, naravno, ispustila te suvišne kilograme. I sve je to negativno utjecalo na moja prsa. Nikada nije ostao trag od nekadašnje lijepe, bujne, elastične biste, kojoj se suprug divio. Prijateljima je savjetovano da se jave plastičnom kirurgu kako bi im se vratio volumen i oblik dojki. Došla je na konzultacije, isprva joj se činilo da je odlučila na operaciju, no onda je to odbila. Zaustavio se radi jednostavnog liftinga lica.

No, nakon što je na internetu pročitala pregled upotrebe prirodnih kapsula Mammax od strane brojnih žena, odlučila je potpuno napustiti usluge plastičnog kirurga. Privukao me prirodni sastav kompleksa, činjenica da se može uzimati u bilo kojoj dobi, odsutnost nuspojava. Proizvođač je obećao da kapsule pomažu u obnavljanju oblika dojke nakon gubitka kilograma i trudnoće, kako bi se nadoknadio prirodni volumen u slučaju genetskih i nasljednih abnormalnosti. Riskirao sam i naručio.

Početak recepcije

Fotografije prije i nakon uzimanja kapsula, iskustvo korištenja Mammax

I želim reći da nisam požalio. Kao što je obećao proizvođač Mammax, rezultat je bio primjetan u roku od tjedan dana od početka primjene kapsule. U početku sam pažljivo pročitao upute o načinu upotrebe proizvoda i koja je preporučena doza. Nakon tjedan dana grudi su postale elastičnije, koža je ugodna na dodir. Nakon još 7 dana oblici su postali lijepi, reljefi atraktivni. Grudi su počele postupno povećavati volumen, dobivajući istu atraktivnost.

Još dva tjedna pio sam kapsule Mammax, bio sam zapanjen postignutim rezultatima. Udubljenje na sredini prsa privlačilo je lijepom kožom, postajalo je glatko, deformacija poprsja gotovo je u potpunosti nestala. Prsa su elastična, poput dizanja ili plastične operacije. Strije su praktički nevidljive. Odlučio sam piti Mammax kapsule s punim tečajem. Dva mjeseca kasnije, moj se suprug jednostavno zapanjio koliko je moje poprsje postalo jako. Kao 25 godina kad smo se upoznali. Strijama nije bilo ni traga, oblici su postali stvarno seksi. Količina dojki se udvostručila.

Rezultati korištenja

Želim napomenuti da uzimanjem kapsula Mammax nisam primijetio nikakvu nuspojavu ili negativnu reakciju. Tijelo je dobro podnosilo lijek, nije mu bilo mučno i nije mu se vrtilo u glavi. Naprotiv, tijelo je ojačalo, povećalo snagu. Općenito se poboljšalo stanje kože. Ovo je uistinu učinkovit kompleks i po pristupačnoj cijeni. Ni sada ne razmišljam o posjetu plastičnom kirurgu i dizanju, korekciji dojke. Preporučujem ga svim mladim majkama i ženama koje svom bistu žele vratiti svoj lijepi, atraktivni oblik i volumen.