Recenzije o Mammax

 • Sandra
  Nakon trudnoće, dojka je izgubila svoj prijašnji oblik, pojavile su se strije. Htjela sam otići plastičnom kirurgu, ali bojala sam se. Čitao sam o Mammax kapsulama na forumima, riskirao i naručio. Učinak je jednostavno nevjerojatan. Na kraju tečaja poprsje je postalo elastično, koža elastična, strije su nestale. Preporučam.
  Mammax
 • Tena
  Od malih nogu nije se mogla pohvaliti lijepim i bujnim grudima. Nije bilo dovoljno prirodnog volumena. Čitao sam o mammax na Internetu, privukao prirodan sastav. Naručio sam ga. Dva tjedna kasnije primijetio sam da su se škrinje počele puniti, konture su postajale jasnije. Nakon što sam popio kapsule na tečaju, jednostavno sam se zapanjio, prirodni volumen se nadopunio.
  Mammax
 • Ivana
  S godinama su grudi počele gubiti nekadašnju atraktivnost. Razmišljala sam o liftingu lica, ali iskreno govoreći, skeptična sam prema takvim postupcima. Prijateljica je preporučila kapsule Mammax. Naručio sam i želim napomenuti da sam bio zadovoljan. Poprsje je postalo bujno, seksi, kao u 20 godina.
  Mammax
 • Ana
  Nakon hormonskog poremećaja primijetila sam da to negativno utječe na moje grudi. Pojavile su se strije, oblici su postali manje jasni i o elastičnosti uopće nije potrebno govoriti. Kupio mammax, izrezan. Poprsje se povećalo, koža je postala ujednačena i lijepa. Sada si mogu priuštiti duboki izrez. Muškarci su jednostavno ludi.
  Mammax
 • Sandra
  Odlučio sam smršavjeti, višak kilograma već nije izgledao privlačno. Izgubila sam 10 kg, ali grudi su s njima nestale. Poprsje je popustilo, pojavile su se strije. Savjetovao Mammax, popio tečaj. I ura, škrinja se napunila, oblici su se vratili, koža je postala nevjerojatno elastična i blistava. Štoviše, cijena je pristupačna. Preporuka za sve!
  Mammax
Korisnička ocijena Mammax
4.5
27